Skridt 1: Sådan kommer du i gang med GLASSHOUSE

På denne side skal vi se på følgende:

• Hvordan du opretter dig som bruger
  • Hvordan du logger til på Glasshouse

Opret dig som bruger

For at anvende Glasshouse, skal du oprette dig som bruger.

Det gør du på følgende måde:

Siden hvor du kan oprette dig som bruger.

Nu bliver du automatisk logget ind på Glasshouse, og er klar til at gå i gang.

Bekræft e-mail

Når du har oprettet dig som bruger, vil der blive sendt en mail til dig, som beder sig om at bekræfte at mailen rent faktisk er din.
Vi gør dette for at sikre der ikke er nogen der misbruger din mailadresse, og for at forhindre i at vi sender mails m.m. til en forkert mailadresse.

Når du har oprettet dig som bruger på GLASSHOUSE, vil du derfor få tilsendt en mail tilsendt fra buildin.dk, med emnet ‘Confirmation instructions’. I denne mail er der et link, som du skal trykke på for at bekræfte din konto.

Du behøver ikke at bekræfte mailen med det samme, men gør du det ikke inden 24 timer fra din oprettelse, vil din konto blive midlertidig låst, indtil du har bekræftet mailen.

Kan du ikke finde mailen kan du altid få tilsendt en ny ved at indtaste din mailadresse på denne side.

Log-in

Når du har oprettet dig, vil du automatisk blive logget ind første gang.

Herefter skal du bruge log-in siden for at logge på, og komme til dine projekter.

Klik dig videre til næste skridt: Skridt 2: Opret dit første projekt