Topmenuen

slide1
Den øverste GLASSHOUSE menu, kaldet ‘Topmenuen’.

Det øverste grønne bånd kaldes topmenuen, og og indeholder en række funktioner som bruges til at navigere mellem projekt og bruger specifikke indstillinger.

Her kan du vælge mellem:

• Projekt knap. I øverste venstre hjørne kan du se hvilket projekt du er i. Ved at klikke knappen kommer der en dropdown menu, hvor du kan se alle dine projekter eller projekter du er inviteret til. Det er også her du kan oprette nye projekter.
  • Bibliotek. Her kan du få adgang til dit bibliotek, hvor du har mulighed for at gemme beskrivelser og genanvende dem på tværs af projekter.
  • Projektindstillinger. Genveje til en række af centrale indstillinger for projektet, som kan vælges fra en  Dropdown menu. Denne er beskrevet i detaljen herunder.
  • Bruger. Her kan du indstille din bruger informationer eller logge ud af GLASSHOUSE
  • Hjælp. Knappen linker til hjælpesiden.
Projektindstillinger

Beskrivelse af af projektindstillinger menuen.

I projektindstillinger dropdown menuen er der forskellige funktioner du skal bruge for at indstille dit projekt.

• Projektdata. Her kan du se og skifte navn på projekt, client, arkitekt mm.
  • Egenskaber. Her har du mulighed for at bearbejde de egenskaber du skal have med i dit projekt. Når du har uploadet din model til GLASSHOUSE, er det på denne side at du vil have mulighed for at bearbejde de importerede parametre ,der er kommet fra din BIM-model.
  • Modeller. På denne side kan du uploade en ny BIM-model eller få et overblik over hvilke modeller der er uploadet til dit projekt.
  • Aktivitetslog. Med aktivitetslog’en kan du se hvornår der er sket ændringer i dit projekt, og hvem der har foretaget ændringerne.
  • Dokumentindstillinger. Her kan du opsætte indstillinger for dine beskrivelser, så det slår igennem på alle beskrivelser i et dit projekt. Du kan her indstille styling, Sidehoved og sidefod mm.
  • Måleregler. Når du har uploadet din model gætter GLASSHOUSE hvilke måleenheder dine objekter måles i. I Måleregler vil du kunne rette hvordan objekterne bliver målt.
  • Tilbudslister integration. Her kan du sætte din Tilbudsliste integration op, så dine bygningsdele bliver skubbet over, som du vil have det. Læse mere om denne funktionalitet i Skridt 6: Opret og rediger tilbudslister.