Opsætning til BIPS 1.000 standarden

2018-03-15_0937

1. Klik dig ind på ‘Dokumentindstillinger’ for at gå til siden hvor du kan indstille dine dokumenter på tværs af et helt projekt.
  2. Klik på ‘Ret CSS, sidehoved og sidefod til PDF’ for at begynde at opsætte dokumentets udseende og sidehoved og sidefod.

I txt filerne herunder er der tilføjet koden/teksten du skal fylde ind i tallene herunder.

2018-03-15_0945

3. Tag koden fra ‘Bips 1.000 CSS opsæt.txt’ og copy-paste ind i feltet hvor der står CSS til PDF.

4. Klik på ‘<>’ knappen for at lave tekst editor boxen om til HTML kode. Tag så teksten fra ‘Bips 1.000 sidehoved opsæt.txt’ og kopier ind som html kode. Klik så ‘<>’ igen for at se hvordan side hovedet kommer til at se ud. Du kan nu rette i teksten og gøre den projekt specifik.

5. Under side fod kan du selv tilføje hvad projektet skal have i sidefoden.

6. Her kan du indstille hvad overskriften skal være på indholdsfortegnelsen.

Sidehoved og sidefod syntaxer kan findes her