Måleregler

På denne side skal vi se på følgende:

• Hvordan du anvender måleregler i dit projekt
  • Hvordan du importerer standard måleregler

Opsæt måleregler i dit projekt

Måleregel siden finder du under Projekt indstillinger -> Måleregler

[Billede der viser hvordan man kommer til måleregel siden]

Måleregler fungerer ved at kigge på en egenskab på dine objekter, og differentiere mellem objekterne baseret på egenskabens værdi. Et eksempel til at sætte måleregler op baseret på en kategori.

1. Først vælges der hvilken egenskab Glasshouse skal kigge på for at lave målereglen. Vi vælger ‘Category‘ i dette eksempel og trykker på den grønne ‘Vælg‘ knap.
  2. Efter Glasshouse har indstillet egenskaben at kigge på i forhold til målereglen, opstår der en grøn ‘Ny‘ knap. Her klikker vi på ‘Ny‘ knappen for at sætte vores første måleregel op.

Hent standard måleregler til dit projekt

Vi har lavet opsat en standard fil, der sætter målereglerne op for dig baseret på modellens categories