tilbudslister.dk

I GLASSHOUSE har du mulighed for at samarbejde med det gratis værktøj Tilbudslister.dk, så du på en enkelt måde kan oprette, redigere og udgive dine tilbudslister.
Helt konkret foregår det ved automatisk at synkronisere alle bygningsdele og arbejder i journalen med listerne i et tilbudslisteprojektet på tilbudslister.dk.

[Screenshot tilbudslister.dk]

Tilbudslister.dk er et gratis online program (en såkaldt ‘web app’), som arbejder med tilbudslister med udgangspunkt i standardiserede tilbudslister efter CCS standarden, som også anvendes i en række andre kalkulationsværktøjer.

Alt dette kan du læse meget mere om på tilbudslister.dk, og du kan finde ekstra guides til programmet på help.tilbudslister.dk.

Vi anbefaler på det varmeste CCS tilbudsliste formatet som tilbudslister.dk understøtter – da det giver en markant effektivisering af tilbudsprocessen – men tilbudslister.dk tillader også mere ‘traditionel’ brug af tilbudslister, uanset om de skal udgives som PDF, Excel ark eller andet.