ArchiCAD plug-in (win)

OBS – Lige nu findes Archicad plugin’et kun til windows. Hvis du gerne vil have vi udvikler plugin’et til Archicad mac version, så giv din mening til kende på GLASSHOUSE forum.

På denne side skal vi se på følgende:

• Hvor du downloader plugin
  • Hvordan du installerer plugin
  • Hvordan du anvender plugin

Download GLASSHOUSE Archicad plugin

Du kan downloade archicad plugin’et ved at klikke på dette link:

Download GLASSHOUSE Archicad Journal Tagger [BETA]

Du kan downloade archicad Journal tagger plugin’et ved at klikke på dette link:

For at anvende plugin skal Archicad åbnes som administrator

Sådan anvender du GLASSHOUSE plugin’et [OUTDATED]

Når du har fulgt installations anvisningen ovenfor, vil der være en GLASSHOUSE knap i det øverste bånd i Archicad. Her kan du begynde at exportere din model ved at klikke øverste knap ‘Export Information for elements in current model’

slide11
GLASSHOUSE Archicad plugin

Der bliver nu prompted et vindue, hvor du skal vælge hvor du vil ligge din exporterede model.

slide12
GLASSHOUSE Archicad plugin

Upload din model til GLASSHOUSE

For at begynde at uploade modellen, skal du til ‘Modeller’-siden inde i GLASSHOUSE. Den finder du under ‘Projekt indstillinger’ dropdown menuen.

slide13
Navigation til ‘Modeller’ siden i GLASSHOUSE

Når du er kommet til Modeller siden skal du trykke på ‘Upload model’.

Her kan du nu:

• Skrive navnet på den model du vil uploade, og give den en kort beskrivelse.
  • Vælge den .ghz fil du har eksporteret fra Archicad.

slide14

Du har nu uploadet din model, og kan begynde at arbejde med din model inde i ‘Objects’

Hjælp til siden ‘Objects’ kan du finde her: Klik her!