Revit Plug-in

På denne side skal vi se på følgende:

• Hvor du downloader plugin
  • Hvordan du installerer plugin
  • Hvordan du opsætter plugin
  • Hvordan du anvender plugin

Download GLASSHOUSE Revit plugin

Du kan downloade Revit plugin’et ved at klikke på dette link:

Installer GLASSHOUSE Revit plugin [OUTDATED]

Dobbel klik .exe filen du har downloadet fra linket ovenover.

Du bliver mødt af dette vindue, hvor du skal trykke næste for at komme videre

screen-shot-2016-09-18-at-23-54-33
GLASSHOUSE installer vindue.

Når du har klikket videre, foreslår installeren selv hvor plugin’et skal ligge. Så tryk næste igen.

screen-shot-2016-09-18-at-23-54-49
GLASSHOUSE installer vindue.

Du har nu installeret GLASSHOUSE plugin’et til Revit

Opsætning af Revit Plugin. [OUTDATED]

Når du har fulgt installations anvisningen ovenfor, vil der være en GLASSHOUSE del under ‘Add-ins’ i Revit. Her skal vi begynde at sætte plugin’et op, så det kan tale sammen med GLASSHOUSE hjemmesiden.

slide07
GLASSHOUSE Revit Plugin opsætning

Du skal starte med at gå ind på GLASSHOUSE og tryk på ‘Profil’ under ‘Bruger’ tappen i øverste grønne bånd.

Her finder du API nøglen, som du skal kopiere og sætte ind i ‘Settings Parameters’ inde i GLASSHOUSE Revit plug’it. (se billede ovenfor)

slide06
API nøgle lokation på GLASSHOUSE

Sådan anvender du GLASSHOUSE plugin’et [OUTDATED]

Når du har opsat plugin’et har du nu mulighed for at vælge hvilke Categories du vil trække ud af din model. Da der er mange categories at vælge i mellem har vi lavet en standard .csv fil, som du kan importere ved at trykke på “From File” i venstre side af “settings” vinduet. Standard filen finder du her.

Husk at trykke OK efter at du har lavet ændringer i ‘Settings’

slide08
GLASSHOUSE ‘Settings’ vindue.

Hvis du har kopieret den rigtige API nøgle fra din bruger på GLASSHOUSE, vil du kunne trykke på ‘Export Familyinfo’ knappen og du vil her kunne se alle dine projekter fra en drop-down menu. Når du har valgt det relevante projekt, kan du trykke Export, og du vil nu være i gang med at exportere og uploade din model til GLASSHOUSE.

slide09
Valg af projekt fra GLASSHOUSE.

Da projekter har en tendens at blive store, har du også mulighed for at uploade modellen manuelt. Dette gøres ved at trykke på ‘To file ?’ og så vælger du hvor vil ligge din exporterede model.

slide10
Manuelt export af model.

For at begynde at uploader modellen, skal du til ‘Modeller’-siden inde i GLASSHOUSE. Den finder du under ‘Projekt indstillinger’ dropdown menuen.

slide13
Navigation til ‘Modeller’ siden i GLASSHOUSE

Når du er kommet til Modeller siden skal du trykke på ‘Upload model’.

Her kan du nu:

• Skrive navnet på den model du vil uploade, og give den en kort beskrivelse.
  • Vælge den .xml fil du har eksporteret fra Revit.

slide14

Du har nu uploadet din model, og kan begynde at arbejde med din model inde i ‘Objects’

Hjælp til siden ‘Objects’ kan du finde her: Klik her!