Standarder til opsætning

Her finder du standard filer, som du kan bruge til bl.a opsætte dine projekter og indstiller i plug-ins mm.

Standard categories til Revit plugin:

• Categories export
    CSV-fil (kan åbnes i excel, Open Office, notepad mm.)
    Indeholder alle kategorier i Revit, samt angivelse om de skal eksporteres til Glasshouse eller ej.
    Kan let redigeres for at udarbejde personlige eller firma standarder.

Bips beskrivelser:

• Ønsker du at få adgang til alle BIPS standardbeskrivelser, både basis- og projektspecifikke beskrivelser?
    Så skriv til os på hello@glasshouse.bim, og angiv hvilket firma du kommer fra, og om i har abonnement til BIPS’ beskrivelser. Så sørge vi får at I hurtigt får adgang til hele BIPS’ bibliotek.