Herunder kan du lære om de funktioner som er i beta, og som der derfor ikke er formelt læringsmateriale om.

OBS: Flere af disse funktioner kan være i lukkede testmiljøer, og derfor ikke være tilgængelige for alle brugere. Kontakt os hvis der er funktioner du ønsker at få adgang til.

New Journal library

Biblioteket som følger med udviklingen af den nye journal tillader brugeren at gemme og genbruge bygningsdele, systemer og rum fra projekt til projekt. Samtidig er der mulighed for at oprette ‘skabeloner’ for bygningsdele, som gør det hurtigere at oprette helt nye bygningsdele.