Skridt 7: Næste steps

Nu er du igennem alle skridt i GLASSHOUSE introduktionen, og du skulle nu kende til de grundlæggende funktioner og muligheder med GLASSHOUSE, og hvordan det kan hjælpe dig med at få udarbejdet et bedre projektmateriale.

[Et godt i gang billede, evt en masse minature screenshots af features]

Men der er mange flere funktioner og detaljer i GLASSHOUSE, og mange flere tips og tricks til hvordan du kan optimerer og blive endnu mere effektiv. Alt dette kan du læse meget mere om på vores samling af hjælpesider:

Du kan f.eks læse meget mere om:

• Opsætning og brug af standarder i GLASSHOUSE
    Lære mere om hvordan du genbruger og standardiserer din opsætning af fremtidige projekter, så du kommer hurtigere i gang med projekterne, og får en ensartet struktur på tværs af projektporteføljen.
  • Brug af Tests funktionen i GLASSHOUSE
    Med test kan du sammenholde dine objekter og data med eksterne kilder, så du f.eks kan sammenholde modellens stade med klientens rumprogram og derved sikre at du overholder kravene og ikke ahr glemt eller tilføjet noget. Tests funktionen i GLASSHOUSE er pt i Beta.
  • Objekter
    Alt om objektfunktionerne
  • Opsætning og brug af måleregler
    Her kan du lære om hvordan du kan få GLASSHOUSE til at bruge netop de måleregler, og få de mængder ud af modellerne som du ønsker.
  • Beskrivelser
    Alt om beskrivelsesfunktionerne.
  • Anvendelse af biblioteket
    Med biblioteket kan du gemme og genbruge dine beskrivelser fra projekt til projekt, og dele dine bedste beskrivelser med dine kollegaer, så I sammen kan opbygge et samlet firmabibliotek.
  • Opsætning af layout i dokumenter jf. BIPS 1.000 strukturen
    BIPS 1.000 beskrivelses systemet er den oftest anvendte standard for beskrivelser i Danmark. På denne side kan du læse mere om hvordan du opsætter dine beskrivelser så de får det rette layout.
  • Brug af tilbudslister.dk
    Du kan læse meget mere om programmet tilbudslister.dk på programmets hjælpesider, hvor der også findes en skridt for skridt vejledning til hvordan du kommer i gang.
  • GLASSHOUSE forummet
    Her kan du skrive til os bag GLASSHOUSE, eller andre brugere, med spørgsmål, ideer, fejl etc.

God arbejdslyst!

Klik dig tilbage til forrige skridt:     Skridt 6: Opret og rediger tilbudslister
Klik dig videre til starten:                Skridt 1: Sådan kommer du i gang med GLASSHOUSE